General information

Lægerne.

Vi er 3 faste læger i lægehuset, herudover har vi uddannelseslæger.
Du bestemmer selv, hvem du vil ind til, men der kan være forskellig ventetid for lægerne. Ved akut sygdom eller sygebesøg er det den læge, som først har tid, som vil se på dig.
Ventetid kan ikke altid undgås, idet meget dårlige patienter vil blive undersøgt hurtigst muligt og før andre ventende patienter.

Uddannelseslægerne har alle som minimum 6 måneders sygehusansættelse men kan have været læge i mange år. Se evt. under menuen ”Læger og personale” og klik på ”uddannelseslæger”.

Tidsbestilling og medicinbestilling.

Telefontid: 8.00-9.00
Tidsbestilling og receptfornyelse: 9.00-14.00
Middagspause: 12.30-13.00

Sygebesøg skal så vidt muligt aftales i telefontiden mellem 8.00 og 9.00.
I vores telefonsystem er der flere indgående linier end personer til at tage telefonen, du kan derfor blive udsat for en kortere ventetid, hvor der spilles lettere klassisk musik.
Respekter så vidt muligt middagspausen. Ved akut problem i middagspausen vil telefonsvarer henvise til akut telefonnummer.

Receptfornyelse, tidsbestilling og konsultation via internet.

Hvis du har internetadgang kan du hurtigt bestille vanlig medicin og tid til konsultation via internettet. Du skal trykke på ønsket funktion i den blå ”bjælke” i toppen af hjemmesiden.

Internet-receptfornyelse: Du kan kun bestille vanlig medicin via hjemmesiden. Akut medicin og medicin du ikke får fast, skal bestilles i telefontiden.

Internet-tidsbestilling: Du kan ikke bestille tider til samme dag over internettet, disse skal bestilles i telefontiden.

Internet/E-mail-konsultation: For at kunne bruge denne funktion kræves af sikkerhedsmæssige årsager MitID.
Internet/E-mail-konsultation kan kun benyttes ved ikke-akutte sygdomme, idet der kan gå op til 5 hverdage, før du får svar. Vi bestræber os dog på at give svar så hurtigt som muligt. Da teknikken kan svigte, beder vi dig om at henvende dig til lægehuset, såfremt vores svar udebliver.

Handicappede/kørestolsbrugere.

Indgangen til praksis er ændret så denne nu er i niveau uden trappetrin. Der er desuden etableret elevator mellem grundetagen og underetagen.