Uddannelseslæger

Henriette Ammundsen Ipsen

Mit navn er Henriette Ipsen.

Jeg er færdiguddannet læge fra København i 2012. Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge, hvor jeg mangler 1,5 år for at være færdig. Jeg skal være her i 6 måneder.

Udover erfaring fra praksis, har jeg som en del af min uddannelse været på de fleste afdelinger på Kolding sygehus, herunder akut modtagelsen, medicinsk og kirurgisk afdeling, børneafdeling og afdeling for kvinde sygdomme. Jeg har også arbejdet som narkoselæge og arbejdet i Grønland.

Jeg er bor i Middelfart sammen med min mand og 3 børn.

Jeg ser frem til at møde jer.

Katrine Holmgaard Korsholm

Mit navn er Kathrine Korsholm, og er færdiguddannet læge fra Odense i 2016.

Jeg har efterfølgende haft forskellige stillinger som læge, hvor jeg har erfaring fra 2 andre lægehuse, Medicinsk Afdeling og Fælles Akut Modtagelsen i Kolding og Odense. Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder. Efterfølgende skal jeg tilbringe de næste år på forskellige sygehus afdelinger, men jeg vil fortsat være at finde i lægehuset hver måned de næste år, inden jeg skal være yderligere et halvt år i lægehuset.

Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Fredericia for 2 måneder siden, hvor jeg bor med min mand og søn på 1½ år. Jeg glæder mig til at møde jer.

Marie Hedegaard

Jeg er færdiguddannet læge fra Syddansk Universitet i 2019. Jeg er under videreuddannelse til almen praktiserende læge. Jeg skal være her i 6 måneder. Efterfølgende skal jeg tilbringe de næste år på forskellige sygehusafdelinger, men jeg vil fortsat være at finde i lægehuset en dag hver måned de næste år, inden jeg skal være yderligere et halvt år i lægehuset.

Jeg har erfaring fra almen praksis, og har derudover tidligere arbejdet på Kræftafdelingen.
Jeg bor i Vejle med min mand. Jeg ser frem til at møde jer.