Uddannelseslæger

Anja Rønnov Lund

Mit navn er Anja og jeg er født i 1993.

Jeg er færdiguddannet læge fra Odense i januar 2021. Jeg skal være i lægehuset som led i min kliniske basisuddannelse (KBU, tidligere kaldt turnus). Jeg er startet d 1/8 og skal være her til d 31/1 2022.
Jeg har i foråret 2021 været 6 måneder på medicinsk afdeling og i akutmodtagelsen på Kolding sygehus.

Jeg er født og opvokset på Københavns vestegn, men bor nu i Odense sammen med min kæreste og vores hund. I min fritid spiller jeg basketball.

Katrine Holmgaard Korsholm

Mit navn er Kathrine Korsholm, og er færdiguddannet læge fra Odense i 2016.

Jeg har efterfølgende haft forskellige stillinger som læge, hvor jeg har erfaring fra 2 andre lægehuse, Medicinsk Afdeling og Fælles Akut Modtagelsen i Kolding og Odense. Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder. Efterfølgende skal jeg tilbringe de næste år på forskellige sygehus afdelinger, men jeg vil fortsat være at finde i lægehuset hver måned de næste år, inden jeg skal være yderligere et halvt år i lægehuset.

Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Fredericia for 2 måneder siden, hvor jeg bor med min mand og søn på 1½ år. Jeg glæder mig til at møde jer.

Henriette Ammundsen Ipsen

Mit navn er Henriette Ipsen. og jeg er færdiguddannet læge fra København i 2012. Jeg har efterfølgende haft flere forskellige stillinger som læge. Jeg har arbejdet som narkoselæge og været i Grønland. Jeg har også erfaring fra 2 andre lægehuse, medicinsk afdeling og psykiatrisk afdeling.

Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder, efterfølgende kommer jeg tilbage hver måned de kommende år.

Jeg er født og opvokset i Middelfart og efter nogle år i København, er jeg flyttet tilbage med min mand og søn på 2 år.

Jeg ser frem til at møde jer.