Uddannelseslæger

Rie Katrine Rasmussen

Mit navn er Rie Rasmussen og jeg er færdigudannet som læge fra Århus Universitet januar 2013.
Efter endt uddannelse har jeg haft ansættelse på en lang række afdelinger på Kolding Sygehus og Vejle Sygehus. Herudover har jeg været 12 måneder i almen praksis, heraf 6 måneder i lægehuset i Viuf.
Jeg skal være i lægehuset til 1. marts 2021.

Privat er jeg bosiddende i Kolding med min mand, som også er læge, og vores 3 børn.

Henriette Ammundsen Ipsen

Mit navn er Henriette Ipsen. og jeg er færdiguddannet læge fra København i 2012. Jeg har efterfølgende haft flere forskellige stillinger som læge. Jeg har arbejdet som narkoselæge og været i Grønland. Jeg har også erfaring fra 2 andre lægehuse, medicinsk afdeling og psykiatrisk afdeling.

Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder, efterfølgende kommer jeg tilbage hver måned de kommende år.

Jeg er født og opvokset i Middelfart og efter nogle år i København, er jeg flyttet tilbage med min mand og søn på 2 år.

Jeg ser frem til at møde jer.

Katrine Holmgaard Korsholm

Mit navn er Kathrine Korsholm, og er færdiguddannet læge fra Odense i 2016.

Jeg har efterfølgende haft forskellige stillinger som læge, hvor jeg har erfaring fra 2 andre lægehuse, Medicinsk Afdeling og Fælles Akut Modtagelsen i Kolding og Odense. Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder. Efterfølgende skal jeg tilbringe de næste år på forskellige sygehus afdelinger, men jeg vil fortsat være at finde i lægehuset hver måned de næste år, inden jeg skal være yderligere et halvt år i lægehuset.

Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Fredericia for 2 måneder siden, hvor jeg bor med min mand og søn på 1½ år. Jeg glæder mig til at møde jer.