Uddannelseslæger

Jane Ravn

Mit navn er Jane Ravn og er færdiguddannet læge fra Odense Universitetshospital januar 2020.
Jeg har fornøjelsen af at være ansat som introduktionslæge i almen medicin i lægehuset i Viuf frem til d. 01.09.21. Jeg har tidligere været ansat i en delt stilling imellem neurologisk afdeling og medicinsk akutmodtagelse i Odense, samt almen praksis i Kerteminde i forbindelse med min kliniske basisuddannelse (tidligere kaldet turnus).
Privat er jeg nyligt flyttet til Kolding med min mand og vores to børn. Jeg holder af at bruge tiden med min nærmeste. Herudover bruger jeg min tid i haven, hvor mit seneste projekt er at lave en oase for bier og sommerfugle.

Augustus Rebar Panawandi Ismaeeli

Jeg er født i 1993 og er læge fra sommeren 2020. Jeg skal være i lægehuset som led i min kliniske basisuddannelse (KBU, tidligere kaldt turnus).

Jeg har under og efter endt uddannelse arbejdet og vikarieret på Endokrinologisk, Onkologisk, Ortopædkirurgisk og Psykiatrisk afdeling i hhv. Odense, Kolding og Vejle.

I min fritid er jeg aktiv med løb og træning, og jeg kan lide at bade på de koldeste måneder af året.

Henriette Ammundsen Ipsen

Mit navn er Henriette Ipsen. og jeg er færdiguddannet læge fra København i 2012. Jeg har efterfølgende haft flere forskellige stillinger som læge. Jeg har arbejdet som narkoselæge og været i Grønland. Jeg har også erfaring fra 2 andre lægehuse, medicinsk afdeling og psykiatrisk afdeling.

Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder, efterfølgende kommer jeg tilbage hver måned de kommende år.

Jeg er født og opvokset i Middelfart og efter nogle år i København, er jeg flyttet tilbage med min mand og søn på 2 år.

Jeg ser frem til at møde jer.

Katrine Holmgaard Korsholm

Mit navn er Kathrine Korsholm, og er færdiguddannet læge fra Odense i 2016.

Jeg har efterfølgende haft forskellige stillinger som læge, hvor jeg har erfaring fra 2 andre lægehuse, Medicinsk Afdeling og Fælles Akut Modtagelsen i Kolding og Odense. Jeg er under videreuddannelse til alment praktiserende læge og skal være her i 6 måneder. Efterfølgende skal jeg tilbringe de næste år på forskellige sygehus afdelinger, men jeg vil fortsat være at finde i lægehuset hver måned de næste år, inden jeg skal være yderligere et halvt år i lægehuset.

Jeg kommer oprindeligt fra Fyn, men er flyttet til Fredericia for 2 måneder siden, hvor jeg bor med min mand og søn på 1½ år. Jeg glæder mig til at møde jer.